Audiofrenzy

Nieuws pagina

Blijf op de hoogte!

Neem een kijkje op ons nieuwspagina om op de hoogte te blijven van alle nieuws rondom Audiofrenzy.

Contacteer ons

Van de nieuwste producten tot de leukste nieuwtjes, hier vindt u alles om op de hoogte te blijven van wat Audiofrenzy te bieden heeft! 

Het laatste nieuw van Audiofrenzy:
Geobsedeerd door geluidskwaliteit en toegewijd aan het brengen van een superieure luisterervaring, is KEF al baanbrekende innovatieve akoestische engineer sinds 1961. Ter viering van 60 jaar innovatie in technologie, prestaties en design, is deLS60 Wireless hun visie op hi-fi voor de toekomst.


Vanaf midden  juni is de nieuwe LS60 Wireless uiteraard te beluisteren bij Audiofrenzy, dé KEF dealer van Zuid-Limburg! 
Door het Italiaanse erfgoed en de ontwerpexpertise van Sonus faber te combineren, verbetert het draadloze Omnia-systeem de luisterervaring met een reeks functies waarmee gebruikers een verscheidenheid aan media kunnen draadloos verbinden dankzij nieuwe, innovatieve technologieën, waarbij het kenmerkende natuurlijke geluid van Sonus faber naadloos wordt geïntegreerd in elke moderne ruimte of levensstijl.Na de metamorfose van de LS50 naar de LS50 Meta in oktober 2020 en de metamorfose van de LS50 Wireless in december van dat jaar, is het nu de beurt aan de Blade en Reference serie van KEF!


Snel meer! 
De MB20 is een Class 1 Bluetooth ontvanger/zender met een zeer groot bereik. McIntosh geeft aan tot ruim 45 meter, maar onder optimale omstandigheden kan dat nog veel verder.


De MB20 heeft diverse analoge en digitale in- en uitgangen, met zowel RCA als XLR aansluitingen. Daarmee kan de MB20 in de allerhoogste kwaliteit worden verbonden met zowel elke McIntosh versterker, als ook iedere andere versterker, ongeacht de leeftijd.

De MB20 kan ook worden gebruikt in combinatie met een externe D/A converter. Dit via zowel een coaxiale als optische verbinding. Hetzelfde geldt voor de digitale ingangen.


Vanaf nu is de McIntosh MB20 te koop bij Audiofrenzy! 


Benieuwd naar de mogelijkheden of had u graag meer informatie over de nieuwe McInitosh MB20? Neem dan contact met ons op!
Linn staat al sinds jaar en dag bekend voor hun vooruitstrevendheid en dat laten ze ook nu weer zien. Met de nieuwe Linn Klimax DSM zorgen zij voor een nieuwe benchmark in de streamingwereld. De nieuwe Organik DAC-chip is volledig in eigen huis door Linn ontwikkeld, en zorgt voor de mogelijkheid tot een natuurlijke en nauwkeurige upsampling, volumeregeling en een vervorming die praktisch nihil is. 


Voor de eigenaren van de oudere versie van de Linn Klimax DS, Klimax DSM en Klimax System Hub, heeft Linn een uitstekend inruilprogramma ontwikkeld.


Benieuwd naar de mogelijkheden of had u graag meer informatie over de nieuwe Linn Klimax DSM? Neem dan contact met ons op!


De verbouwing is in volle gang, maar we zijn bijna zover! Wij als Audiofrenzy kunnen niet wachten om u te mogen ontvangen in onze volledig nieuwe winkel aan de Hoenderstraat in Maastricht! Maak nu snel een afspraak via onze afspraakmodule en ontdek wat Audiofrenzy allemaal te bieden heeft!


De KC62 is een uiterst compacte subwoofer met de kracht en magie van een diepe, nauwkeurige bas voor een prachtige en meeslepende muziek-, film- of game-ervaring. Ontworpen met innovatieve KEF-technologie, waaronder de baanbrekende Uni-Core™-technologie, is de KC62 voorzien van twee 16,5 cm force-cancelling basdrivers. Deze drivers worden aangedreven door een speciaal ontwikkelde 1000 W RMS Klasse D-vermogensversterker. Kijk voor meer informatie op de product pagina van de KC62 of op de merkenpagina van KEFDeze nieuwe High-end Anthem AV-processor met 15.4-kanaals processor is zowel een lust voor het oor als voor het oog. Met extra luxe audio-circuits, een zware voeding, diverse streaming audio-mogelijkheden en natuurlijk Anthems nieuwe ARC Genesis akoestische correctie met vernieuwde in-meet microfoon is dit een prachtige AV-processor. Naast deze prachtige AVM90 is nu ook de nieuwe AVM70 beschikbaar, het kleinere broertje van de AVM90. Dompel jezelf onder in je muziek met de McIntosh MCD85 SACD / CD-speler. Met het grote succes van McIntosh vergelijkbare retro-stijl MC275 en MC1502 vacuümbuizenversterkers, MA252 en MA352 geïntegreerde versterkers, en de enthousiaste ontvangst van hun recent geïntroduceerde MC830 solid-state versterker en C8 vacuümbuisvoorversterker is het duidelijk dat de huidige retro stijl een schot in de roos is! Je maakt als bezitter van deze iconische apparatuur een duidelijk statement; "A Serious Music Lover Lives Here." Ook de nieuwe Mcintosh MCD85 heeft alles in zich om deze iconische status te bereiken. Op de product pagina van MCD85 is alle verdere informatie beschikbaar. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op de merkenpagina van McIntosh voor nóg meer moois!De Caruso ontwikkelde zich binnen een jaar tot een van de meest succesvolle toestellen van T+A. Zowel zijn geluid als zijn eigenschappen en de typische T+A-afwerking droegen ertoe bij dat het meteen indruk maakte op een ieder. De volgende grote stap in de Caruso-familie volgt vanaf nu. De nieuwe Caruso R brengt alle waarden die de Caruso geweldig maken voor het eerst op de markt in de vorm van een multi-source receiver. De Caruso R wordt begeleid door twee zelf ontwikkelde luidsprekers, de R 10 en S 10, die zowel de Caruso R als elk ander systeem perfect aanvullen. Meer weten of de Caruso R of het merk T+A? Neem een kijkje op de merkenpagina van T+A!
Celestee combineert modern design, luxe afwerkingen en indrukwekkende geluidsprestaties. Hun exclusieve Focal-luidspreker drivers garanderen een uitstekende dynamiek en een zeer nauwkeurig geluid. Celestee is de ideale hoofdtelefoon voor gebruik in huis of onderweg. De lage impedantie (35 Ohm) zorgt voor een compromisloos geluid bij gebruik met een draagbare audiospeler. De semi-aniline oorkussens in combinatie met het ontwerp van de oorschelpen dragen in grote mate bij aan zowel het comfort als de geluidsisolatie van de hoofdtelefoon. Meer ontdekken over de Focal Celestee? Of wilt u andere hoofdtelefoons van Focal ontdekken? Neem dan een kijkje op de Focal merkenpagina!

INRUIL MOGELIJK

Ruil oude apparatuur bij ons in

OMRUILGARANATIE

30 dagen bedenktijd

DESKUNDIG ADVIES

 Altijd onafhankelijk advies

VRAGEN?

Neem contact met ons op

Contact