Audiofrenzy

Omruilen en retourneren

Niet tevreden? 

Bekijk hier hoe u uw pakketje kunt retourneren!

Contacteer ons

 

Product retourneren of ruilen

Het is mogelijk om een product wat op afstand is gekocht bij Audiofrenzy te ruilen of te retourneren. U heeft als consument het recht binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling de koop te ontbinden. Dit wordt de afkoelingsperiode genoemd. U kunt bij een consumentenaankoop op afstand zonder meer gebruik maken van de mogelijkheid om uw aankoop te ontbinden, mits het product nog ongebruikt is, onbeschadigd is en indien redelijkerwijs mogelijk wordt geretourneerd met de originele verpakking. Het is toegestaan om het product uit de verpakking te halen om te beoordelen of het product voldoet aan uw verwachtingen. 


Verpakkingen dienen hierbij zorgvuldig geopend te worden op de wijze waarop bedoeld is de verpakking te openen. Wanneer uw product onverhoopt beschadigd en/of gebruikt is, is het na verrekening van de waardevermindering van het product, alsnog mogelijk gebruik te maken van de afkoelingsperiode.


Uitgesloten van het recht op retour zijn:

  • In-ear-oordopjes kunnen in verband met de hygiëne niet worden geretourneerd indien de verzegeling van de verpakking is verbroken.

  • Op maat geknipte en/of op klantspecificatie gemaakte kabels betreft maatwerk welke uitgesloten zijn van het recht op retour.

  • Alle op maat bestelde producten.

  • Alle platenspeler elementen die geopend zijn geweest.

Maakt u als consument geen gebruik van de afkoelingsperiode, dan is de koop definitief. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen of te retourneren, volg dan de retourprocedure die Audiofrenzy daarvoor heeft opgesteld.

 

Retourprocedure

Retour aanmelden

U neemt binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling contact op met Audiofrenzy

Bevestiging 

Wij bevestigen uw retour per e-mail met een RMA nummer

Verzenden

U stuurt het product netjes verpakt op, in de originele doos en inclusief alle bijbehorende accessoires en documentatie

Verzekerd & volgbaar

Wij adviseren om het product zowel verzekerd als met track & trace code terug te sturen, zodat u de zending kunt waarborgen en volgen


Uiteraard is het ook mogelijk een retourzending op eigen rekening zelf aan te bieden op ons vestigingsadres. Het risico van schade, verlies of diefstal van een retourzending ligt altijd bij de verzender. 


Audiofrenzy B.V.

Service afdeling

Hoenderstraat 3

6211 EL Maastricht


Wij vragen u daarbij een aankoopbewijs (bij voorkeur een kopie van de aankoop factuur) toe te voegen en daarop uw rekeninggegevens op de desbetreffende invulposities en, indien van toepassing, het RMA nummer te vermelden. Na de herroepingsmededeling dient u de producten binnen 30 dagen daadwerkelijk te retourneren. Audiofrenzy draagt er zorg voor dat het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, en in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product wordt, wordt teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullenl u voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Teneinde een spoedige en vlotte afhandeling na te streven van een retourzending, adviseren wij nooit onaangekondigd producten retour te sturen naar Audiofrenzy.


Indien u vervolgens een ander product wilt ontvangen, dan kunt u dit product weer eenvoudig via de website bestellen en betalen, zoals u al gewend was dit te doen. 

Wilt u ter aanvulling van de door Audiofrenzy opgestelde retourprocedure uw retourzending tevens voorzien met het daartoe opgestelde Modelformulier voor Herroeping van Thuiswinkel.org? Dan vult u het formulier in en voeg dit bij de retourzending of zend het per e-mail aan ons toe.

INRUIL MOGELIJK

Ruil oude apparatuur bij ons in

OMRUILGARANATIE

30 dagen bedenktijd

DESKUNDIG ADVIES

 Altijd onafhankelijk advies

VRAGEN?

Neem contact met ons op

Contact