Audiofrenzy

Onze winkel

Neem en kijkje in onze winkel

Krijg een impressie van onze prachtige winkel gelegen in Maastricht. 

contacteer ons

Ontdek hier wat onze winkel in Maastricht voor u te bieden heeft. Met o.a. een vinylwand, streamingtafel,  drie luisterruimtes en nog veel meer heeft Audiofrenzy alles onder één dak!

Openingstijden

Voor deskundig advies of om een eerste indruk te krijgen van úw nieuwe audio aankoop, bent u van harte welkom in onze prachtige winkel aan de Hoenderstraat 3 in Maastricht tijdens onderstaande openingstijden:

Dinsdag : 10:30 - 17:30

Woensdag: 10:30- 17:30

Donderdag: 10:30 - 17:30

Vrijdag: 10:30 - 17:30

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Uiteraard is het ook mogelijk om buiten de openingstijden op afspraak, op een door u bepaald tijdstip, onze winkel te bezoeken!

Streamingtafel

Hier vindt u alles om uw set-up zo gebruikersvriendelijk te maken. Kom eens langs om alle mogelijkheden te ontdekken en zelf aan de slag te gaan middels een gigantische database aan muziek!

Vinylwand

Vinyl is helemaal hot. Vind hier uw nieuwe platenspeler, cartridge, toonarm of phono voorversterker. Onderdelen zijn apart verkrijgbaar om uw perfecte set-up te creëren. Bij Audiofrenzy vindt u naast deze vinylwand ook een mooi aanbod aan LP's om uw platencollectie verder uit te breiden en vele accessoires voor goed onderhoud!

Luisterhoek

Onze luisterhoek is een mooie aanvulling op de luisterkamers. Door de multifunctionaliteit die wij gecreëerd hebben, kunt u alle aanwezige versterkers combineren met een luidspreker naar keuze. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden die deze luisterhoek te bieden heeft! 

Hoofdtelefoonwand 

Op zoek naar de perfecte hoofdtelefoon? Wij bieden u de mogelijkheid om enkele high-end hoofdtelefoons ter plaatse te beluisteren. In combinatie met een mooie DAC/Hoofdtelefoonversterker kunt u op zoek naar écht luisterplezier, bringing joy through sound, zoals wij dat noemen. 

Maak een afspraak in een van onze luisterkamers!

Om er zeker van te zijn dat u een goede keuze maakt, hebben wij twee prachtige luisterruimtes gecreëerd, met elk hun eigen akoestiek. Maak een afspraak via onderstaande button zodat wij úw ideale set-up kunnen plaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de producten waar u in geïnteresseerd bent.

That's how we bring joy through sound!

Afspraak maken

INRUIL MOGELIJK

Ruil oude apparatuur bij ons in

OMRUILGARANATIE

30 dagen bedenktijd

DESKUNDIG ADVIES

 Altijd onafhankelijk advies

VRAGEN?

Neem contact met ons op

Contact