Dé nieuwe Hi-Fi winkel van Limburg

Audiofrenzy is de nieuwe high-end audio winkel met een vestiging in Maastricht en een uitgebreide online aanwezigheid. U bent van harte welkom en wij adviseren u graag. Daarnaast geven wij uitstekende inruil prijzen voor bestaande apparatuur!

Afspraak plannen

Over Audiofrenzy


Bij Audiofrenzy draait alles om de muziek beleving. Niet gewoon luisteren, maar echte beleving. Muziek die je raakt! Maar niet tegen elke prijs, maar uitgekiende en innovatieve producten met een goede prijs/prestatie verhouding. Het is ons ultieme doel om de beste componenten voor u te vinden, binnen uw budget. Met een uitstekende service en deskundig advies, waarbij we u begeleiden door de verschillende Hi-Fi componenten om de beste oplossing te vinden.


Meer weten? Via onderstaande buttons kunt u nog meer ontdekken over Audiofrenzy! • Deskundig en vriendelijk advies

 • Uitstekende support

 • Uw muziek voorkeuren en budget staan bij ons centraal

 • Zowel een fysieke winkel als online aanwezig

 • Zeer ruime inruil mogelijkheden tegen uitstekende prijzen

 • Ruime keuze

 • Innovatieve oplossingen

 • Gratis verzending vanaf €35,-


Wij hebben geen voorkeur voor een bepaalde leverancier. Het enige wat we doen is onze klanten helpen om de juiste oplossing te vinden gericht op zijn of haar behoeften qua muziek en situatie (thuis of onderweg). We zullen daarbij veel vragen stellen om de huidige situatie te leren en kennen en zodoende een optimaal advies te kunnen geven.

Niet het product, de merken of de awards die onze producten hebben behaald staan centraal, maar u als klant zijnde!

Het is voor ons het grootste genot om een lach en de emotie op het gezicht te zien bij onze klanten als ze uiteindelijk het systeem van hun dromen zien en horen.


Diensten 

Onze passie voor de producten en klanttevredenheid betekent dat we graag aanvullende diensten aanbieden om u nog beter te kunnen laten genieten van uw systeem.


 • Installatie support - Wij willen er zeker van zijn dat de door u aangeschafte systemen op de juiste manier geïnstalleerd wordt en perfect klinken.

 • Wisselen van onderdelen - Om u te helpen om uw systeem verder te verbeteren bieden we een uitwisseling van onderdelen aan tegen een vaste prijs. U kunt dan zelf bepalen of u het oude onderdeel behoud, inruilt of zelf verkoopt.

 • Draaitafel dokter - Wij werken nauw samen met specialisten om onze draaitafels en componenten (element, toonarm, etc) te optimaliseren voor initieel gebruik, onderhoud voor de lange termijn en upgrade van uw draaitafel.

Wij hebben een aantal luisterruimtes waar u in alle rust de combinatie kunt zien, horen en vergelijken vóór dat u een besluit neemt en tot aanschaf overgaat.

In de luisterruimtes kunt u in alle rust de componenten vergelijken met uw eigen muziek, zonder gestoord te worden door allerlei hinderlijke geluiden. Zodoende kunt u een goede keuze maken zodat u na aanschaf nog vele jaren plezier kunt hebben van uw keuze.


Aangezien wij een beperkt aantal luisterruimtes hebben en wij graag de juiste componenten beschikbaar maken voor de luister sessie, verzoeken wij u om vooraf een afspraak te maken via onderstaande link. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel, alleen kunnen wij dan de beschikbaarheid van de luisterruimte of de gevraagde componenten niet garanderen.

Mitch Maassen, Adviseur winkel Maastricht

Met meerdere jaren Retail ervaring heb ik een passie ontwikkeld om mensen oprecht advies te geven, samen op zoek gaan naar de oplossing die bij ú past. Muziek is een van mijn passies: thuis, onderweg of op het werk is muziek luisteren wat ik het liefst doe. Een gezonde dosis aan nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen. Zo hoop ik u als klant optimaal te kunnen voorzien van de adviezen die u zoekt!

INRUIL MOGELIJK

Ruil oude apparatuur bij ons in

OMRUILGARANATIE

30 dagen bedenktijd

DESKUNDIG ADVIES

 Altijd onafhankelijk advies

VRAGEN?

Neem contact met ons op

Contact