Audiofrenzy

Evenementen


Wij organiseren onze eigen Hi-Fi evenementen

Kom eens een kijkje nemen tijdens een van onze eigen events!

Contacteer ons

Wij als Audiofrenzy vinden het belangrijk om u als klant zo goed mogelijk te informeren. Met die achterliggende gedachte organiseren wij maandelijks een evenement, waarbij merken, leveranciers of kenners van uw favoriete merk u te woord.

Tijdens deze evenementen worden er steeds verschillende producten in de schijnwerpers gezet of wordt er een workshop gegeven door een expert. Denk hierbij aan presentaties, luistersessies of zoals eerder benoemde workshops. Dit alles om ú zo goed mogelijk kennis te laten maken met onze producten.


Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor alle nieuws over aankomende evenementen en impressies van vorige evenementen! Als eerste op de hoogte worden gebracht over nieuwe evenementen? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

23 september 2023

Audiofrenzy's Streaming event!

Kom alles te weten over streaming, switches en voedingen, van Eversolo tot de Linn Selekt met Organik DAC. Bent u benieuwd wat een betere streamer of een Silent Angel netwerkswitch voor u kan betekenen? Vergelijk alle streamers, in alle prijscategorieën! 


27 oktober 2023

Audiofrenzy x Yamaha!

Op deze dag draait alles omtrent de nieuwe Yamaha RN-600A/RN-800A/RN-1000A/RN-2000A en de Yamaha YH-5000-SE hoofdtelefoon. Kom naar hartenlust luisteren, vergelijken en genieten van de nieuwste Yamaha receivers én ontdek wat High-End Head-fi echt inhoud!


28 oktober 2023

Audiofrenzy's Vinyl event!

Op onze vinyl dag is er genoeg moois te beleven! Alles over vinyl en phonovoorversterkers, van de Pro-ject Debut Evo tot de Linn Klimax 50th anniversary en phonovoorversterkers als de PrimaLuna EVO 100 Tube Phonovoorversterker en de Moon 610LP.  Volledig analoog en dus intens genieten!


24 en 25 november 2023

Audiofrenzy x Moon by Simaudio en Raidho!

Luister naar wat échte High-End kan doen tijdens Audiofrenzy's Moon en Raidho event: meerdere sets van Moon en Raidho gecombineerd, met vertegenwoordiging van zowel Moon als Raidho. Zo komt u alles te weten over deze prachtige merken.


9 december 2023

Audiofrenzy x KEF en HEGEL!

Beluister op deze dag onder andere de nieuwe Hegel H600 en de nieuwe R-Series Meta. Dankzij de baanbrekende Metamaterial Absorption Technology onthult de R-serie sublieme details en een ongelooflijk inzicht: een uiterst plezierige ervaring.


INRUIL MOGELIJK

Ruil oude apparatuur bij ons in

OMRUILGARANATIE

30 dagen bedenktijd

DESKUNDIG ADVIES

 Altijd onafhankelijk advies

VRAGEN?

Neem contact met ons op

Contact