Audiofreny

Offerte aanvragen

Bedankt dat u interesse toont in onze producten! Vraag hieronder een offerte aan voor uw producten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

AUDIOFRENZY

Vraag hier uw offerte aan!

Producten worden automatisch opgeslagen in dit proces, u vraagt een offerte aan voor de door u geselecteerde product(en), rechtstreeks uit uw wenslijst of vanaf de product pagina!

Producten zoals tweekanaals stereogeluidssystemen en meerkananaals thuisbioscopen met surround sound, definieert McIntosh de ultieme home audio-entertainmentervaring voor veeleisende luisteraars over de hele wereld. Hun iconische blauwe Watt-uitgangsmeter wordt inmiddels wereldwijd erkend als toonbeeld van hoogwaardige home-audio. Door middel van een McIntosh-stereosysteem of thuistheater kunnen luisteraars hun eigen unieke, luxe audio-ervaring creëren.  Kortom: hun eigen muziek écht beleven.


De producten van McIntosh worden ontworpen en met de hand gemaakt in Binghamton, NY. Dit gebeurt door toegewijde medewerkers die allemaal een passie voor muziek- en het erfgoed van Mcintosh delen. Sinds hun oprichting in 1949 heeft McIntosh enkele van de belangrijkste momenten in de muziekgeschiedenis en popcultuur mogelijk gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de inauguratietoespraak van president Lydon Johnson, maar ook aan Woodstock en de beroemde Grateful Dead “Wall of Sound”. Ze zijn niet alleen getuige geweest van de geschiedenis maar McIntosh heeft deze ook vormgegeven.


Bedankt voor uw offerteaanvraag

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om nog even verder te kijken op onze website.